Asesoris mesin motong Waterjet. Pabrikan Cina

Nyuhungkeun pesenan

Wilujeng sumping di perusahaan urang

Masing-masing maskapai penerbangan gratis panulis lorem ékologis amehasellus hamil tapi pamekar egestda.

Foshan HaiRan Waterjet Technology Co., Ltd.

Foshan HaiRan waterjet technology Co., Ltd Spésialisasi dina produksi sareng pabrik bagian mesin motong Waterjet Unltra-High Pressure sareng ngaluarkeun bagian cadang kualitas luhur. Kalayan penjualan suku cadang waterjet tekanan tinggi salaku inti,pikeun nyayogikeun bagian kualitas anu pangsaéna sareng jasa pikeun palanggan sareng marke. Kusabab didirikeun perusahaan, produk perusahaan henteu ngan ukur ngarah kana penjualan domestik tapi ogé diékspor ka seueur nagara sareng daérah. Dina taun-taun ayeuna, parusahaan parantos ngamimitian ngahubungi alat-alat beberesih tekanan tinggi, mesin motong waterjet portabel,motong ABB otomotif sareng lapangan anu sanés, sareng ngadamel perbaikan anu langkung luhur sareng luncat-maju dina ngudag sareng kualitas produk perusahaan. unggal produk perusahaan kami parantos maju prosés pamariksaan kualitas profesional. urang keukeuh yén produk urang janten pilihan anjeun paling dipercaya.

Panganyarna Tina Warta

Gebeg, kacuali éta amehasellus sem Quisque porttitor lorem fringilla elit egestda panulis liberoet.

  • Kalayan usaha sadaya karyawan perusahaan, kami parantos ngahasilkeun aksésori anyar pikeun KMT H20, anu awak nozel, bahanna nganggo chip intan alami anu diimpor ti Amérika Serikat, ganda-éntri keusik pituduh tungsten keusik baja, nozel jeung orifice sacara integral diolah pikeun mastikeun konséntrisitas mutlak, sareng umur jasa inten alam impor tiasa ngahontal 500-900 jam dina kaayaan normal. Ngomong-ngomong, ieu mangrupikeun produk utami urang, sapertos Turbo Generator Assembly, Inténsif, Majelis Attenuator, Sirah motong Cai ukur kumplit, Silinder tekanan tinggi, Kit Perbaikan Majelis Seal Dinamis, 87k sealing Korsi, bagian pompa drive langsung, Cutter Head Set pikeun Aliran,P4 motong Kepala pikeun Aliran, Grup Seal tekanan tinggi sareng sajabana. Upami anjeun peryogi…
  • [lebar video ="640" jangkungna ="368" mp4 ="HTTPS://www.hairanwaterjet.com/wp-content/uploads/2020/08/1596707926-video.mp4"][/video] Foshan Hairan Mesin Sareng Peralatan Co., Ltd.. mangrupikeun pabrik anu ngagaduhan pangalaman anu euyeub dina produksi bagian-bagian waterjet. Kami ahli kana pembuatan sareng panilitian peralatan waterjet tekanan ultra-luhur sareng asesoris kualitas luhur. Ngaliwatan usaha kontinyu tina sagala rupa departemén sareng Pengembangan perusahaan, urang ngagaduhan relokasi deui. Ieu hartosna mimiti anu langkung saé. Isuk kaping 1 Agustus nyaéta dinten nalika urang ngalih. Mangrupikeun dinten anu meriah pisan. Kusabab didirikeun perusahaan, produk urang henteu ngan ukur ngarah penjualan domestik tapi ogé ngagaduhan pasar anu hadé sareng pangaruh di luar negeri. Dina taun-taun ayeuna, éta parantos muka kontak dina sababaraha bidang sapertos peralatan beberesih tekanan tinggi, waterjets portabel, sareng motong ABB interior otomotif.…
PISAN AYEUNA