Company News

  • Dinten anu pantes dirayakeun

    [lebar video ="640" jangkungna ="368" mp4 ="HTTPS://www.hairanwaterjet.com/wp-content/uploads/2020/08/1596707926-video.mp4"][/video] Foshan Hairan Mesin Sareng Peralatan Co., Ltd.. mangrupikeun pabrik anu ngagaduhan pangalaman anu euyeub dina produksi bagian-bagian waterjet. Kami ahli kana pembuatan sareng panilitian peralatan waterjet tekanan ultra-luhur sareng asesoris kualitas luhur. Ngaliwatan usaha kontinyu tina sagala rupa departemén sareng Pengembangan perusahaan, urang ngagaduhan relokasi deui. Ieu hartosna mimiti anu langkung saé. The…
    Read more
PISAN AYEUNA